Inhoud camionette – VERZEKEREN

… ook bij nachtelijke diefstal …

DAT KAN !

U zet dagelijks voertuigen in om allerlei voorwerpen voor ‘eigen rekening’ te vervoeren. Koopwaar leveren aan klant, eigen materiaal van het personeel naar uw werven vervoeren, vervoer van grondstoffen en (half)afgewerkte producten, … Deze lading kan beschadigd geraken bij laden en lossen of bij een verkeersongeval of kan gestolen worden uit uw voertuigen.

Wist u ook dat u daar een passende verzekering voor vindt?

Basis dekking

opsomming_website Karakteristieke ongevallen zoals verkeersongevallen, brand, kantelen, bliksem, klapband,…
opsomming_website Vier gevallen van diefstal:
opsomming_website Na inbraak in het voertuig
opsomming_website Met bedreiging of geweld tegen personen
opsomming_website Diefstal na ongeval
opsomming_website Integrale diefstal van een geladen voertuig

Uitbreiding laden en lossen

Uitbreiding laden en lossen omdat er ook manipulatierisico’s zijn buiten het vervoer, vb uw werknemer trekt een transpallet over de stoep, die is echter nogal schuin en de pallet valt om …

Uitbreiding “alle risico’s”

Uitbreiding “alle risico’s” omdat niet elk accident een ongeval is, vb een noodstop, te vlug over een vluchtheuvel,…

Speciale en unieke ‘Swaegers’ voorwaarden en uitbreidingen: Dekking voor diefstal uit een voertuig dat ’s nachts buiten op straat staat, dekking voor privé gebruik, dekking in beroepsgebruik voor geld (dagontvangsten) en privévoorwerpen van uw werknemers.

Aan zeer redelijke prijzen: Voorbeeld van een premiestelling: een standaard bestelwagen voor een installatiebedrijf met gunstig schadeverleden en € 5.000,- verzekerd kapitaal levert een jaarlijkse premie van € 150 (excl taksen) voor de basis dekking en de uitbreiding laden en lossen.

Een polis kan zeer snel en met bijzonder eenvoudige formaliteiten afgesloten worden: het volstaat uw contactgegevens te bezorgen en een lijst van uw voertuigen met het kapitaal dat u wenst te verzekeren.