1. Met behulp van de unieke code die op uw Assurbonus-kaart staat, kunt u zich aanmelden op www.Assurbonus.be.

2. Na aanmelden en inloggen kan u Assurbonus gebruiken. U ontvangt direct de hoogste kortingen in heel België bij meer dan 900 bekende webwinkels. Het te ontvangen spaarsaldo waarmee u uw verzekeringspremie kunt betalen, ziet u staan onder “cashback”.

3. Bent u aan het winkelen in uw favoriete webshop dan ziet u direct of er nog een extra speciale korting wordt aangeboden. U kunt dit herkennen aan het schaartje dat bij het product vermeld wordt. De extra korting wordt direct verrekend bij het betalen van uw aankopen in de webshop.

4. De cashback die u gaat ontvangen, op basis van uw aankopen, wordt eerst in behandeling genomen. Na goedkeuring door de webshop, waar u uw aankopen doet, wordt het saldo gestort op uw eigen spaaraccount.

5. Zodra u wilt profiteren van het bij elkaar geshopte tegoed kunt u dit laten uitbetalen met één druk op de knop. Als u op uitbetalen klikt wordt het geld, minus 5 euro administratiekosten, aan uw verzekeringsmakelaar overgemaakt en op uw Assurbonusrekening gestort. Uw verzekeringsmakelaar zal dit tegoed met uw verzekeringspremies verrekenen.

6. Let op: zorg er voor dat er tijdens het aankoop- en betalingsproces geen onderbreking plaatsvindt. Bezoek op dat moment geen andere websites, sluit de browser niet tijdens uw aankoop en klik tussentijds niet op andere links. Het is anders niet mogelijk om uw cashback bij te schrijven op uw spaaraccount.