We klinken niet graag als een ouderwetse tandarts met een opgestoken vingertje. Maar toch: voorkomen is beter dan genezen. Dat geldt zeker voor schade. En dus is een grondige analyse van uw risico’s veel belangrijker dan het afsluiten van polissen en waarborgen.

opsomming_website Op zoek naar uw unieke risico’s
Uw bedrijf pakt de zaken anders aan dan uw concurrent: u sluit andere contracten, hebt andere afspraken met medewerkers en leveranciers, houdt er een ander vastgoedbeleid op na,…
Al die keuzes hebben een impact op de risico’s die u loopt.

Swaegers gaat na welke gevaren uw bedrijf precies loopt. We stellen maatregelen voor om schade te vermijden én geven advies over geschikte bescherming.

opsomming_website Ook voor gezinnen
Een risicoanalyse is ook relevant voor de bescherming van uw gezin. Want ook dat verschilt van de buren.

Gaan uw kinderen op kot?
Hebben ze een eigen auto?
Organiseert u geregeld een barbecue in de tuin?
En gaat u vaak met vakantie?

Uw antwoorden op al die vragen zijn belangrijk om uw risicoprofiel te bepalen. En dat is de eerste stap naar waterdichte bescherming van uw gezin.

opsomming_website Ook als uw polissen elders beheerd worden
Uiteraard voeren we een risicoanalyse uit als u straks besluit uw verzekeringen door ons te laten beheren. Dat is zelfs inbegrepen in onze dienstverlening als makelaar.

Maar u moet uw polissen helemaal niet onderbrengen in ons kantoor. Ook als u elders verzekerd bent, kunt u beroep doen op ons als consultant.