Niet elke bijstandsverzekering is geschikt voor elk gezin. De markt telt tientallen polissen, elk met hun eigen sterke en zwakke punten. Om te vermijden dat u straks helemaal alleen op de pechstrook staat, kozen wij de meest geschikte verzekeraars voor u.

Vertel ons hoe u op reis gaat…en we adviseren u de juiste polis!

  U HOUDT VAN WINTERSPORT… WINTERSPORT IS NIET UW DING…
  …en reist vaak met de wagen  en reist vaak met de wagen 

  …en hoeft geen bijstand voor

  autovakanties

en hoeft geen bijstand voor

autovakanties

   …of u wenst enkel annulatie

Waarom een andere polis voor wintersport?

Wintersportvakanties zijn geen gewone vakanties. Het risico op ongevallen is veel groter als u aan zestig kilometer per uur van de piste glijdt, dan wanneer u een tijdschrift leest op een strand aan de Middellandse Zee. Bovendien liggen uw kosten vaak een pak hoger: hotel, skimateriaal, skipas, … En waar een strandvakantie niet meteen in het water valt als u ziek bent, is dat vaak wél zo als u in de bergen zit.

Stel ons uw specifieke vragen over reisbijstand

Aangepaste risico’s vereisen aangepaste verzekeringsdekkingen. En dat zoeken wij graag voor u uit. Hebt u een heel verre reis in gedachten? Een heel lange? Of een heel dure? Of gaat u duiken of valschermspringen?

Neem dan zeker even contact met ons op. Wij stellen onze gespecialiseerde kennis graag ter beschikking voor een oplossing op maat.