• Verlies van een dierbare collega

  woensdag 19 augustus 2020

  16 augustus 2020

  Met verslagenheid hebben wij kennis genomen van het overlijden van onze dierbare collega Paul Verachtert.

  Het is moeilijk onder woorden te brengen hoe zwaar dit verlies ons valt. Ons kantoor zal zijn kennis en jovialiteit erg missen. We moeten verder zonder onze fijne collega en goede vriend, die altijd in onze gedachten zal blijven.

  Ons medeleven gaat ook uit naar zijn echtgenote, dochters, familie en vrienden.
  We wensen hen veel kracht, die ze zullen vinden in de vele mooie herinneringen aan Paul.

  U kan de rouwkaart hier consulteren!


 • CORONA

  donderdag 26 maart 2020

  Schade of financieel verlies door coronavirus: wanneer kunt u beroep doen op uw verzekering?

   

  Het coronavirus deint over de hele wereld uit. De strenge maatregelen die de overheden opleggen om het virus in te dammen, tonen de ernst van de situatie aan. Landsgrenzen gaan dicht, winkels en horecazaken sluiten hun deuren, evenementen worden afgelast, bedrijven laten hun medewerkers telewerken en vragen hen om bij het minste vermoeden van ziekte thuis te blijven. Uiteraard veroorzaakt deze ongewone toestand heel wat onzekerheid en vragen bij de bevolking. In onderstaand overzicht proberen we de meest prangende vragen van onze klanten te beantwoorden.

  Hou er wel rekening mee dat dit overzicht veralgemeende adviezen bevat. Er zijn steeds afwijkingen mogelijk door de bepalingen in de algemene en specifieke voorwaarden van uw verzekeringspolis. Hoewel we de inhoud van dit artikel met de grootste zorg opgemaakt hebben, kan Swaegers Verzekeringen geen enkele aansprakelijkheid aanvaarden. Wilt u 100% zekerheid
  over de dekking van een schadegeval, dan contacteert u best ons kantoor.

  Klik hier voor onze uiteenzetting!

  U wordt doorgestuurd naar de website van Van Dessel Insurances Brokers.


 • Aangepaste dienstverlening n.a.v. de maatregelen tegen het coronavirus

  maandag 16 maart 2020

  28/08/2020

  Sinds woensdag 26 augustus gelden voor ons kantoor opnieuw de normale openingsuren. Het is niet nodig om een afspraak te maken, maar we raden het wel aan. Zo bent u zeker dat de medewerker die u wenst te spreken aanwezig is op kantoor. We respecteren tijdens uw bezoek uiteraard de nodige voorschriften om uw veiligheid en die van onze medewerkers te garanderen.

  Uiteraard stellen we alles in het werk om u tijdens deze periode een optimale service te verlenen. Uw vaste contactpersonen blijven bereikbaar op de gekende telefoonnummers. Heeft u vragen of nood aan advies, dan staat uw team voor u klaar.

  Hartelijk dank voor uw begrip en zorg goed voor uzelf en elkaar!