• Verlies van een dierbare collega

  woensdag 19 augustus 2020

  16 augustus 2020

  Met verslagenheid hebben wij kennis genomen van het overlijden van onze dierbare collega Paul Verachtert.

  Het is moeilijk onder woorden te brengen hoe zwaar dit verlies ons valt. Ons kantoor zal zijn kennis en jovialiteit erg missen. We moeten verder zonder onze fijne collega en goede vriend, die altijd in onze gedachten zal blijven.

  Ons medeleven gaat ook uit naar zijn echtgenote, dochters, familie en vrienden.
  We wensen hen veel kracht, die ze zullen vinden in de vele mooie herinneringen aan Paul.

  U kan de rouwkaart hier consulteren!


 • CORONA

  donderdag 26 maart 2020

  Schade of financieel verlies door coronavirus: wanneer kunt u beroep doen op uw verzekering?

   

  Het coronavirus deint over de hele wereld uit. De strenge maatregelen die de overheden opleggen om het virus in te dammen, tonen de ernst van de situatie aan. Landsgrenzen gaan dicht, winkels en horecazaken sluiten hun deuren, evenementen worden afgelast, bedrijven laten hun medewerkers telewerken en vragen hen om bij het minste vermoeden van ziekte thuis te blijven. Uiteraard veroorzaakt deze ongewone toestand heel wat onzekerheid en vragen bij de bevolking. In onderstaand overzicht proberen we de meest prangende vragen van onze klanten te beantwoorden.

  Hou er wel rekening mee dat dit overzicht veralgemeende adviezen bevat. Er zijn steeds afwijkingen mogelijk door de bepalingen in de algemene en specifieke voorwaarden van uw verzekeringspolis. Hoewel we de inhoud van dit artikel met de grootste zorg opgemaakt hebben, kan Swaegers Verzekeringen geen enkele aansprakelijkheid aanvaarden. Wilt u 100% zekerheid
  over de dekking van een schadegeval, dan contacteert u best ons kantoor.

  Klik hier voor onze uiteenzetting!

  U wordt doorgestuurd naar de website van Van Dessel Insurances Brokers.


 • Aangepaste dienstverlening n.a.v. de maatregelen tegen het coronavirus

  maandag 16 maart 2020

  28/04/2020

  Onze overheid heeft uitzonderlijke maatregelen genomen om de verspreiding van het coronavirus in te dijken. Als verzekeringsmakelaar zijn we sterk begaan met de bescherming van onze klanten en medewerkers en respecteren we uiteraard de opgelegde voorschriften.

  Tot en met 3 mei zullen we daarom achter gesloten deuren werken. Vanaf 4 mei kunt u opnieuw in onze kantoren terecht na afspraak.

  Uiteraard stellen we alles in het werk om u tijdens deze periode een optimale service te verlenen. Uw vaste contactpersonen blijven bereikbaar op de gekende telefoonnummers. Heeft u vragen of nood aan advies, dan staat uw team voor u klaar.

  Hartelijk dank voor uw begrip en zorg goed voor uzelf en elkaar!