• CORONA

  donderdag 26 maart 2020

  Schade of financieel verlies door coronavirus: wanneer kunt u beroep doen op uw verzekering?

   

  Het coronavirus deint over de hele wereld uit. De strenge maatregelen die de overheden opleggen om het virus in te dammen, tonen de ernst van de situatie aan. Landsgrenzen gaan dicht, winkels en horecazaken sluiten hun deuren, evenementen worden afgelast, bedrijven laten hun medewerkers telewerken en vragen hen om bij het minste vermoeden van ziekte thuis te blijven. Uiteraard veroorzaakt deze ongewone toestand heel wat onzekerheid en vragen bij de bevolking. In onderstaand overzicht proberen we de meest prangende vragen van onze klanten te beantwoorden.

  Hou er wel rekening mee dat dit overzicht veralgemeende adviezen bevat. Er zijn steeds afwijkingen mogelijk door de bepalingen in de algemene en specifieke voorwaarden van uw verzekeringspolis. Hoewel we de inhoud van dit artikel met de grootste zorg opgemaakt hebben, kan Swaegers Verzekeringen geen enkele aansprakelijkheid aanvaarden. Wilt u 100% zekerheid
  over de dekking van een schadegeval, dan contacteert u best ons kantoor.

  Klik hier voor onze uiteenzetting!

  U wordt doorgestuurd naar de website van Van Dessel Insurances Brokers.


 • Aangepaste dienstverlening n.a.v. de maatregelen tegen het coronavirus

  maandag 16 maart 2020

  28/04/2020

  Onze overheid heeft uitzonderlijke maatregelen genomen om de verspreiding van het coronavirus in te dijken. Als verzekeringsmakelaar zijn we sterk begaan met de bescherming van onze klanten en medewerkers en respecteren we uiteraard de opgelegde voorschriften.

  Tot en met 3 mei zullen we daarom achter gesloten deuren werken. Vanaf 4 mei kunt u opnieuw in onze kantoren terecht na afspraak.

  Uiteraard stellen we alles in het werk om u tijdens deze periode een optimale service te verlenen. Uw vaste contactpersonen blijven bereikbaar op de gekende telefoonnummers. Heeft u vragen of nood aan advies, dan staat uw team voor u klaar.

  Hartelijk dank voor uw begrip en zorg goed voor uzelf en elkaar!


 • 3 op 4 bedrijven zal getroffen worden door cybercriminaliteit

  vrijdag 26 april 2019

  Het Wereld Economisch Forum schat dat 74% van alle bedrijven wereldwijd tegen 2020 met cybercriminaliteit te maken zal krijgen. Het Vlaams beleidsplan cybersecurity zal dan ook niet alleen inzetten op versterking van het wetenschappelijk onderzoek, maar ook veel aandacht besteden aan Vlaamse bedrijven en de Vlaamse arbeidsmarkt.

  Bovenstaande quote is de zoveelste eye-opener.
  Preventie is belangrijk, maar alles begint bij het correct inschatten en erkennen van het risico.

  Ook Vlaanderen heeft dit (eindelijk) begrepen en investeert vanaf nu jaarlijkse 20 miljoen euro in onderzoek, awareness en opleidingen rond cyberrisico’s !

  In dit artikel op de site van Vlaio worden 3 grote cyberrisico’s voor Vlaamse bedrijven helder toegelicht & van commentaar voorzien door Kurt Callewaert

  Zijn conclusie is glashelder :

  “Ik raad bedrijven aan om een cyberverzekering te nemen.
  Een hacking kost gemiddeld 78.000 euro aan schade en omzetverlies.”

  –  Kurt Callewaert, Computerveiligheidsexpert Howest en projectleider ICI4.0

  Lees hier het hele artikel – Bron Vlaio.

  Wenst u meer informatie over onze cyberverzekering, klik hier!