VERMOGENSBEHEERDER

Keren Finance is een onafhankelijke vermogensbeheerder, opgericht in 2001 door Raphaël Elmaleh. Hij heeft een professioneel en complementair team van 12 personen in het kantoor in het centrum van Parijs. Het kapitaal van Keren Finance is 100% in handen van de directie en haar medewerkers. Hierdoor zijn zij volledig onafhankelijk in hun investeringskeuzes. Met meer dan 900 M € in beheer, beleggen zij op de belangrijkste Europese aandelen-en obligatiemarkten voor rekening van particuliere en professionele beleggers. De groei van de activa komt zowel van hun collectief beheer (door middel van hun beleggingsfondsen) als van het discretionair beheer, onder andere via het beheer van Luxemburgse contracten (FID, ICF). Keren Finance vindt het belangrijk om het bedrijf de tijd te geven om succesvol te worden. De groei van het bedrijf is daarom ook niet gefundeerd op de doelstelling om groter te worden. De groei moet eerder het resultaat zijn van het beheersen van de winstgevendheid op lange termijn. Deze strategie past Keren Finance eveneens toe op alle bedrijven die zij in haar fondsenportefeuilles heeft.

 

RAPHAËL ELMALEH

Oprichter en President van Keren Finance en tevens Managing Director. Raphaël heeft zijn ervaring als fondsbeheerder opgedaan in verscheidene Franse en buitenlandse financiële instellingen (Banques Populaires, Union Bancaire Privée). Hij beheert de gediversifieerde en obligatiefondsen : Keren Patrimoine, Keren Fleximmo, Keren Corporate en Keren 2018.

 

GREGORY MOORE

Na tien jaar ervaring te hebben opgedaan bij Montségur Finance, is Gregory bij Keren Finance verantwoordelijk voor het beheer en de ontwikkeling van de effectenrekeningen, PEA en levensverzekeringsmandaten voor de Franse en Luxemburgse wet. Hij is gediplomeerd aan de ‘ISG’.

 

pdf-retina-icon  Crown Multifund Selection (juni 2020)

pdf-retina-icon  Keren Finance – essentiële beleggersinformatie