Schade is onvermijdelijk.
Vroeg of laat loopt er iets mis – dat kunt u niet vermijden. Op dat moment hebt u nood aan een ervaren specialist, die weet hoe hij de impact op uw zaak of uw gezin kan minimaliseren.

Externe schadespecialist

Swaegers treedt graag op als uw partner bij de afhandeling van schadedossiers – ook als uw polissen niet door ons beheerd worden. We nemen dan de onderhandelingen met de tegenpartij van u over, praten met experts en verzekeringsmaatschappijen, zetten druk op de ketel voor uitbetaling, …

opsomming_website Probleemdossiers – U bent betrokken in een gespecialiseerd of complex schadedossier en geraakt er niet uit? Ook als uw polissen elders beheerd worden, zetten we graag onze tanden in uw dossier om een optimaal resultaat te bekomen voor u.

Lees meer

opsomming_website Outsourcing claims – Hebt u veel schadedossiers en zoekt u een vaste partner om op te treden telkens wanneer dat nodig is? Dan worden we graag uw partner.

Lees meer

Worden uw polissen wél door Swaegers beheerd? Dan hebt u uiteraard automatisch recht op deze service!

Kwaliteitsvolle dienstverlening

Op het moment van schade verwacht u van uw verzekeringspartner dat hij uw betaalde premies omzet in een correcte schadevergoeding. En liefst snel en zonder te veel administratie. Daar zorgen we voor dankzij:

opsomming_website Specialisten schadebeheer – Ons ervaren schadeteam onderzoekt de claims en de schadegevallen grondig, en neemt kordaat actie.
opsomming_website Snelle reactie – Bij schade zijn we steeds bereikbaar, zodat we geen kostbare tijd verliezen.
opsomming_website Heldere administratie – Wij nemen uw schadedossier helemaal in handen.

Moeten we experts bij de zaak betrekken?
Overlegmomenten plannen?

Dan doen wij dat in uw plaats. Zodat u zich weer op belangrijkere zaken kunt concentreren.