Steeds meer bedrijven besteden hun schadebehandeling aan Swaegers uit.

Zo kunnen zij zich helemaal focussen op hun corebusiness en genieten ze een efficiëntere en kordatere aanpak van de schade. Want Swaegers is een specialist op dat vlak.

Wat bieden we aan ?

opsomming_website Verzekeringstechnische afwikkeling van schadegevallen – ook als uw polissen niet bij ons beheerd worden
opsomming_website Afwikkeling van incidenten die buiten verzekering vallen – bijvoorbeeld omdat ze beneden de door u gekozen vrijstelling vallen of omdat u ervoor opteerde dit soort incidenten niet te verzekeren.

Drie voordelen van uitbesteden

opsomming_website Kostenbesparing – Schadedossiers behandelen kost tijd, en dus ook geld.

Dankzij onze gestroomlijnde processen verloopt alles vlotter en met minder fouten. Dat levert een flinke kostenbesparing op.

opsomming_website Betere service – We zijn gespecialiseerd in het behandelen van schade – het is de enige bezigheid van ons claims team.

Omdat zij zich volop kunnen focussen op die kerntaak, slagen ze erin om elk dossier tot in de puntjes op te volgen en af te wikkelen.

opsomming_website Permanente optimalisatie – We claimen niet alleen dat we efficiënter werken op vlak van schadebeheer, we meten dat ook.

En met die meetresultaten schaven we onze processen voortdurend bij. Zo geniet u van onze investeringen.