Gewaarborgd inkomen

Ziek worden is nooit leuk. Maar ziek blijven is nog veel erger. Niet alleen lopen de kosten voor medicatie en behandeling hoog op – u kunt zélf ook geen geld verdienen EN de tussenkomst van de mutualiteit is érg beperkt.

Gewaarborgd inkomen beschermt uw gezin

Het principe van een verzekering gewaarborgd inkomen is eenvoudig: in ruil voor uw premie, krijgt u van uw verzekeraar een maandelijkse geldsom bovenop de uitkering van het ziekenfonds, zolang u arbeidsongeschikt bent.
Met een verzekering gewaarborgd inkomen beschermt u dus niet alleen uzelf – u dekt uw hele gezin in. Want dankzij de maandelijkse uitkering moeten ook uw kinderen op niets besparen tijdens uw ziekteperiode. Dat is alvast één zorg minder.

Keuze te over

U hebt zelf erg veel inspraak bij de concrete invulling van uw polis gewaarborgd inkomen. En net dat maakt het moeilijk. Want hoe hoog wilt u die uitkering eigenlijk? En vanaf wanneer? Vanuit onze ervaring kunnen we u perfect helpen bij het beantwoorden van die vragen. Zodat u een polis gewaarborgd inkomen samenstelt die perfect is voor uw gezin.