Kindersparen

Wanneer jonge mensen gaan studeren, een eerste wagen willen kopen, of later een eigen huis, is dat niet altijd evident. Het leven is nu eenmaal duur en u weet vandaag niet hoe de wereld er morgen zal uitzien. U kan uw (klein)kinderen financieel een duwtje in de rug geven door voor hen te sparen. Verzekeraars bieden verschillende manieren van kindersparen aan: voor jongeren, voor baby’s, … ongeacht of het gaat om uw kind, kleinkind of zelfs petekind.

Het voordeel van kindersparen is dat u kan sparen voor diegenen die u lief zijn vanaf een (zeer) jonge leeftijd. Door een spaarverzekering te openen op uw naam met het kind als begunstigde, bepaalt u zelf wanneer hij of zij over het geld kan beschikken. U kiest ook zelf hoe vaak, hoeveel en hoe lang u spaart.

De voorwaarden verschillen van verzekeraar tot verzekeraar – er zijn er die een minimumlooptijd of minimumbedrag opleggen, de rente en interesten zijn niet overal gelijk, … daarom komt u best bij ons langs. Wij kunnen u onpartijdig en onafhankelijk advies geven zodat u de beste formule en maatschappij kan kiezen om de toekomst van uw kinderen veilig te stellen.

Om meer te weten over de verschillende vormen van kindersparen, klik door naar de rubriek “kindersparen tak 21 & tak 23”.