Uitvaart

De kosten voor uw uitvaart kunnen oplopen tot een paar duizend euro. Het kan zijn dat u hiervoor een spaarpotje hebt aangelegd, maar een uitvaartverzekering zorgt voor zoveel meer.

U kan met ons bespreken wat uw persoonlijke wensen zijn voor wanneer u sterft. Wij helpen u na te denken over de kosten die anders zouden gedragen worden door uw nabestaanden en zullen met u alle nodige stappen doorlopen om een uitvaartzekering af te sluiten.

Op voorhand bepaalt u wat uw wensen zijn en laat u die vastleggen in een wilsbeschikking, zodat alles verloopt zoals u het zou willen. Op die manier kan u zelf bepalen welke muziek er wordt gespeeld, welke teksten er mogen worden voorgelezen, enzovoort. Een ander belangrijk aspect is de nabestaandenzorg die een uitvaartverzekeraar biedt: een speciaal consulent zal uw nabestaanden helpen om allerlei praktische en administratieve zaken af te handelen, zodat uw familie in alle rust haar verlies kan verwerken.

Deze verzekering zorgt in de eerste plaats voor gemoedsrust. Wanneer u sterft, hebben uw naasten al genoeg om te verwerken zonder dat ze zich zorgen moeten maken over de financiële of administratieve gevolgen. Het bedrag dat u via uw uitvaartverzekering spaart, dient om uw nabestaanden financiële en praktische zorgen te besparen. Vraag aan ons om u te begeleiden bij het opstellen van deze verzekering en zorg dat u zich verder geen zorgen hoeft te maken over wat er gebeurt wanneer u komt te sterven.